воскресенье, 5 июня 2011 г.

{ДРУЗІ:)} ПОДАЄМОСЯ ДО Громадської Ради при Державній службі інтелектуальної власності

Вітаю! Надсилаю пропозицію щодо подання до Громадської ради при органах виконавчої влади... Бажаючим податися до даної ради пропоную надсилати контактну інформацію на адресу: dzv4@ukr.net і ми призначимо відповідального координатора за даним ЦОВВ. Якщо у Вас немає своєї інституції громадянського суспільства, як могла б делегувати Вас - звертайтеся і ми Вам допоможемо!
____________________________________________________________________________________________________________ 

Установчі збори з формування складу Громадської ради при Державній службі інтелектуальної власності України відбудуться об 11:00 29 червня 2011 року в залі засідань Державної служби інтелектуальної власності України (м. Київ, вул. Урицького, 45, 7-й поверх). Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Склад Громадської ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі Громадської ради та були внесені інститутами громадянського суспільства. Кількісний склад Громадської ради буде визначено установчими зборами.

До складу Громадської ради може бути обрано не більше ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства. Членство в громадській раді є індивідуальним.

Порядок проведення установчих зборів = ініціативна група з підготовки установчих зборів пропонує такий:

- реєстрація учасників;

- обрання головуючого та секретаря (секретаріату);

- обрання складу лічильної комісії;

- затвердження порядку денного зборів;

- затвердження регламенту зборів;

- виголошення інформації ініціативної групи про роботу, проведену з підготовки зборів для обрання Громадської ради;

- визначення кількісного складу Громадської ради на наступні два роки шляхом відкритого голосування;

- обрання членів Громадської ради на наступні два роки: таємне голосування бюлетенями, підрахунок голосів, звіт лічильної комісії;

- вирішення інших питань у межах компетенції зборів.

Порядок подання заяв для участі в установчих зборах такий.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів каже, що прийом документів починається з моменту опублікування повідомлення., а усі заяви реєструються в журналі й мають реєстраційний номер.

Для участі в установчих зборах подається заява в довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

- рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене  печаткою (у разі наявності);

- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;

- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;

- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років (особливий акцент ініціативна група з підготовки установчих зборів Громадської ради при Державній службі інтелектуальної власності України – на діяльність у сфері правової охорони інтелектуальної власності та суміжних галузях).

Приклади цих документів (окрім копії документів, що підтверджують легалізацію ІГС) доступні за посиланням – http://gromrady.org.ua/arhiv/wp-content/uploads/2010/12/01_01.12.2010.doc

Документи приймаються до 20 червня 2011 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: м. Київ, вул. Урицького, 45, к. 806.

За 10 календарних днів до проведення установчих зборів, а саме 20 червня 2011 року, приймання заяв для участі у них припиняється.

На підставі поданих заяв ініціативна група складе список учасників установчих зборів, кандидатур  до  нового  складу  Громадської ради та в разі потреби уточнить місце проведення установчих зборів, про що буде додатково повідомлено на офіційному веб-сайті Державної служби інтелектуальної власності України.

Відповідальна особа: Дмитришин Володимир Степанович – електронна адреса:dmitrishin@sdip.gov.ua; телефон:             (044) 494-06-77      , 494-06-70.

Створюються громадські ради згідно з постановою КМУ № 996



-- 
З повагою і найліпшими побажаннями, 
Координатор Асоціації інституцій громадянського суспільства "Діалог з владою"
Заступник Голови ВМГО "Європейська молодь України"
Голова комітету з питань фінансових ринків Молодіжної економічної ради України
Марія Михайлівна Колесник

(093)37-15-444
(050)66-24-364
(067)11-94-721

--
З повагою і найліпшими побажаннями, 
Координатор Асоціації інституцій громадянського суспільства "Діалог з владою"
Заступник Голови ВМГО "Європейська молодь України"
Голова комітету з питань фінансових ринків Молодіжної економічної ради України
Марія Михайлівна Колесник

(093)37-15-444
(050)66-24-364
(067)11-94-721

Комментариев нет:

Отправить комментарий